Bananbar med blåbær

Denne bananbaren er en blanding mellom bar og kake. Riktignok en sunnere kake, som egner seg like godt som et enkelt mellommåltid, som til turmat og til etter trening. Skikkelig god og veldig enkel å lage.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 bananer
  • 2 egg
  • 1 dl havremel
  • 4 ss peanøttsmør
  • 1 dl store havregryn
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ss olje
  • 1,5 dl blåbær
  • 50 g mørk sjokolade
  • 1 ts malt kanel
  • 1 dl hakkede mandler

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 grader på over og undervarme.
  2. Hakk mandler og mørk sjokolade.
  3. Mos banan med gaffel og bland inn egg, rør deretter inn bakepulver og resten av ingrediensene.
  4. Spar litt mandler, blåbær og sjokolade til å strø over som topping.
  5. Press blåbærene litt ned i røren.
  6. Fordel røren i en ildfast form ( ca 20*20 cm) kledd med bakepapir og penslet med olje.
  7. Stek midt i ovnen i 22 minutter, avkjøl i minst 15 minutter før du skjærer den i 6 deler. 
Bananbarene holder seg fint i kjøleskapeti ca. 5 dager. De kan også fryses.

 

 

 

 

 

Del på Facebook